top of page
  • Barbara Tesařová

Poselství

Loni v červnu mi volá Lenka, zakladatelka Kolibříci pomáhají, která pomáhá lidem bez vlasů opětovným nabytím sebevědomí díky krásným čepicím, které vyrábí. Byla hrozně šťastná, že narazila na někoho, kdo veřejně mluví o alopecii a že právě teď chystá velký projekt a byla by ráda, kdybych se zapojila.

 

Když mi to celé vylíčila, spadla mi brada. Taková krásná věc a já mohu být součástí? Dostavila jsem se na focení, plná dojmů a hlavně nervozity. Ještě mě nikdo takhle bez vlasů nefotil. Ale bylo to skvělé, pohodové, plné úžasných lidí. O něco později se konalo druhé focení s dalšími odvážlivci a o rok později jsme spolu stály na plzeňské náplavce a koukaly se na ty krásné fotky. Neuvěřitelné, co se vykouzlilo. K tomu jsme ještě dělaly rozhovory pro plzeňskou televizi ZAK a Lenka celý projekt uvedla na PechaKucha Night v Plzni.


Jaká je tedy celá myšlenka?

Celé to tvoří KRUH, kruh silných lidí, jak říká sama Lenka. Každý člověk, každá osobnost, kteří se zapojili a kteří buď sami přišli o vlasy nebo chtějí pomáhat, má v hlavě nějaké poselství, které předává dál. Lenka na moji hlavu napsala své kolibří poselství, které můžete vidět na fotce. Já jsem napsala své poselství na Katku Pechovou atd., až se kruh uzavře a poslední napsal vzkaz na Lenku. Dohromady 21 lidí se zapojilo do tohoto krásného projektu.


První 4 fotografie můžete vidět nyní zhruba do půlky července na plzeňské náplavce. Další budou viset v jiných městech ČR a samozřejmě i v Praze, kde by nakonec měly být vystaveny všechny. U každé fotografie najdete QR kód, který vede na tajnou stránku webu Kolibříci pomáhají a kde je více informací. Prozkoumejte je všechny a dejte mi vědět!


82 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page